Selçukspor farkı açıyor

Selçukspor farkı açıyor
Meram Çıtır Simit Amatör Süper Grup’ta heyecan sürüyor

Meram Çıtır Simit Amatör Süper Grup’ta heyecan sürüyor. Ertelenen 8. hafta maçları önceki gün oynanırken, haftanın en önemli maçında lider Selçukspor deplasmanda takipçisi Ereğlispor’u 2-0 mağlup etti. Zirvedeki puan farkını 5’e çıkaran sarı-lacivertli ekip, ligin ilk devresini zirvede tamamlama adına çok büyük bir avantajı eline geçirdi. Ereğlispor liderlik fırsatını geri tepip 20 puanda kalırken, Karapınar Belediyespor son haftalardaki çıkışını sürdüren Karapınar Belediyespor, Ilgın deplasmanından 1-0 galip ayrılıp üçüncü sıraya çıktı. Sezona fırtına gibi başlayan ve 6’da 6 yaptıktan sonra düşüşe geçen Anadolu Derespor çok sayıda eksiğinin bulunduğu maçta İhsaniye Gençlerbirliğine 4-0 yenilip üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Süper Grup’ta Çarşamba günü oynanan 8. haftaya dahil maçlarda şu sonuçlar alındı: Beyşehir Bld-Muhasebe Gençler: 2-1, Kadınhanı Bld-Bozkır GB: 5-1, Y. Emirgazi-Ç. Çumra Bld.: 2-5, Ereğlispor-Selçukspor: 0-2, Ilgın Bld-Karapınar  Bld.: 0-1 ve İhsaniye GB-Anadolu Derespor: 4-0.

Ligde 10. hafta maçları ise pazar günü oynanacak. Program şöyle:  12.00 İhsaniye GB-Selçukspor (Şehit Süleyman Ballan Sahası), 13.00 Beyşehir Bld-Ilgınspor (Beyşehir), 13.00 Kadınhanı Bld-Karapınar Bld. (Kadınhanı), 13.00 Y. Emirgazi-Muhasebe GB (Emirgazi), 13.00 Ereğlispor-Bozkır GB (Ereğli), 14.00 Anadolu Dere-Ç. Çumra Bld. (2 Nolu Saha). 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.