Uğur Özteke

Uğur Özteke

“SELİM ABİ SÖZ VERDİN ŞU ÜST GEÇİDE BİR EL AT ARTIK”

“SELİM ABİ SÖZ VERDİN ŞU ÜST GEÇİDE BİR EL AT ARTIK”

Devletin FETÖ Terör Örgütünden haklı olarak devir aldığı Aydınlıkevler bölgesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hizmet vermeye başladığı günden bu yana sabah akşam hatta gece yarısı telefonlarımız durmuyor.

Vallahi burası açılmadan da yazmıştık.

Buraya bir yaya üst geçidi yapılmadan bu hastaneyi hizmete açmak belki sağlıkçılar için de belediyeciler için vallahi intihar gibi bir şey.

Siz özellikle hava karardıktan sonra buradan hiç geçtiniz mi?

Hız limitiniz ne olursa olsun. TEDES’in altında bile gitseniz karanlıkta önüne bir iki kişi değil çoluk çocuk aileler atlayıveriyor.

Dedik ya biz bunu aylar önce yazdık. Hastane açılmadan hastaneye müşteri almayın (!) diye.

Ve o gün Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı, aynı zamanda Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Selim Büyükkarakurt abim aramıştı.

Dikkat çektiğimiz konunun doğru ve yerinde olduğunu söyleyen Selim abimiz buraya bir yaya üst geçidi yapma projelerinin olduğunu beş altı ay içerisinde inşaata başlanacağını söylemişti.

Biz şimdi bize gelen istek yalvarmalar uyarıların sesi olarak bir kez daha başta Selim abimiz olmak üzere durumu kendilerine bir kez daha hatırlatalım.

Selim abim bir tanedir. Yapacağız dedi ise mutlaka yapılacaktır. Tek istek bu işin biraz hızlandırılması projenin öne çekilmesidir.

OSMAN NURİ HEKİMOĞLU LİSESİNİN ÖĞRETMEN

VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ…

Bizim eğitim kurumlarımız yöneticileri çilekeş öğretmenlerimiz harika insanlardır. Biraz haylaz ve tembellik yapsalar da çocuklarımızda inşallah yaşları kemale erince analarının babalarının övündükleri harika insanlar olacaktır.

İşte bu okullarımızdan biriside Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesidir. Bu okulda çok kaliteli dost öğretmenlerimiz var.

Geçen günlerde onlardan bir bilgi notu geldi.

Okulda yapılan coğrafya sınavdaki şu anlamlı soruya bakar mısınız?

oooo.jpg

Şehitlerimizi unutmayan, unutturmayan öğretmenlerimiz Mustafa Özçat ve Nazan Yılmazer'e bu soruya doğru ya da yanlış cevap veren tüm öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Sizler iyi ki varsınız…

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

En güzel öğüt örnek olmaktır.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Şu alt ve üst geçitlere girerken en sağdan en sola girmemeyi öğrendiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR