SEN SEVERSİN KARTAL’I

SEN SEVERSİN KARTAL’I
Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında bugün Beşiktaş’a konuk olacak. Temsilcimizin siyah beyazlılara karşı son maçlarda üstünlüğü göze çarpıyor. Anadolu Kartalı Vodafone Arena'ya sürpriz yapmak için çıkacak

Ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında son veren Atiker Konyaspor, 19. haftada ligin güçlü ekibi Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz zorlu mücadeleden en az 1 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Vodafone Arena’da 20.00’da başlayacak maçta Özgür Yankaya düdük çalacak.

4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Atiker Konyapsor’un son maçlarda Beşiktaş’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Temsilcimiz siyah-beyazlı rakibine karşı 4 maçtır kaybetmiyor. En son geçtiğimiz sezonun 17. haftasında deplasmanda 4-0 kaybeden Konyaspor, sonrasında çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş’ı dışarıda 2-1, içeride 1-0 yenerek saf dışı bırakan Konyaspor, sezonun son haftasında da rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sezonun ilk yarısındaki maç da 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor, ligde rakibine karşı son 10 maçın yalnızca 3’ünü kaybetti. Ligdeki 31 maçın genelinde ise Beşiktaş’ın 17’ye 4 üstünlüğü bulunuyor. 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

KOCAMAN ÜSTÜNLÜK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, daha önce 14 kez karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerde Aykut Kocaman’ın Şenol Güneş’e üstünlüğü göze çarpıyor. Kocaman, Güneş karşısında 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Öte yandan Aykut Kocaman, bu akşam Konyaspor başındaki 50. galibiyetini almak için mücadele edecek. Yeşil-beyazlı takımın başında 49 galibiyeti bulunan Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerinde en fazla galibiyeti de 33 kez rakip olduğu ve 13 kez mağlup ettiği Beşiktaş’a karşı aldı.

EVİNDE KAYBETMİYOR

Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 18 maçtır kaybetmiyor. En son geçtiğimiz sezonun 13. haftasında Akhisar’a 2-0 kaybeden siyah-beyazlılar, sonraki 18 iç saha maçında 16 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Beşiktaş geçen sezonun son haftalarında kullanıma açılan Vodafone Arena’da şimdiye kadar hiç kaybetmedi. Yeni evinde Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda 17 maça çıkan siyah-beyazlılar 12 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

ATİBASIZ ZOR

Beşiktaş’ta antrenmanda sakatlık geçiren Atiba Hutchinson’un Konyaspor karşısında oynaması zor gözüküyor. Siyah-beyazlılar, Kanadalı orta sahanın yokluğunda kazanmakta güçlük çekiyor. Siyah-beyazlılar 2014-15 sezonundan beri Atiba’nın oynadığı 76 maçta 53 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Başarılı oyuncunun olmadığı 10 karşılaşmada ise 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz karşısında Atiba’nın yerine Tolgay Arslan ya da Gökhan İnler’in forma giymesi bekleniyor. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.