Şenyurtlular birlik beraberlik programında buluştu

Şenyurtlular birlik beraberlik programında buluştu
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesine bağlı Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince geleneksel birlik beraberlik programının üçüncüsü düzenlendi.Kaymakam...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesine bağlı Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince geleneksel birlik beraberlik programının üçüncüsü düzenlendi.

Kaymakam Orhan Altun, Sivas Öğretmenevi'nde düzenlenen programda Sivaslıların birlik beraberliğinin herkese örnek olmasını temenni ederek, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı İsrafil Göçgün de programı düzenleyenlere teşekkür ederek derneğin ilçe ve köyler arasında birlik beraberliğin oluşmasında önemli rol üstlendiğini kaydetti.

Dernek başkanı İbrahim Çakmak ise programı birlik ve beraberlik amacıyla düzenlediklerini, İstanbul, Sivas ve Şenyurt köyünde değişik etkinlikler yaparak ilçenin ve köyün tanıtımını yaptıklarını vurguladı.

Göçgün, Çakmak'a çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Programa, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Ulaş Kaymakamı Altun, Ulaş Belediye Başkanı Göçgün, BBP İl Başkanı Uğur Bulut, Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çakmak, Şenyurt Köyü Muhtarı Mehmet Koçak, dernek yönetim kurulu üyeleri, ilçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum