Şereflikoçhisar'da bisiklet dağıtımı

Şereflikoçhisar'da bisiklet dağıtımı
ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde obeziteyle mücadele programı kapsamında öğrencilere bisiklet dağıtıldı. Yatılı Bölge Ortaokulu’nda...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde obeziteyle mücadele programı kapsamında öğrencilere bisiklet dağıtıldı.
Yatılı Bölge Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçedeki dar gelirli 50 öğrenciye bisiklet dağıtıldığını ifade etti.

Düğer, şunları kaydetti:

"Obezite, çağımızın hastalığı. Hareketsizlik ve yanlış beslenme çocuklarımızda obez olma ihtimalini yükseltiyor. Son zamanlarda bilgisayar, tablet gibi cihazların öğrenciler tarafından kullanılmasıyla hareketsiz kalan öğrencilerimiz obezite rahatsızlığına kolayca yakalanabiliyorlar. Bizler de proje kapsamında dar gelirli olan başarılı öğrencilerimize bu bisikletleri veriyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.