Serenay Sarıyaka Arda Turan Sorunlarına Öfkeli

Serenay Sarıyaka Arda Turan Sorunlarına Öfkeli
Arda Turan geçtiğimiz günlerde yakın dostu olan İdil Fırat’a Serenay Sarıkaya ile tanışmak istediğini belirtmiş ve ortaya bomba gibi iddialar düşmeye başlamıştı. Son iddialar ise göz yumulacak gibi değil.

Uzun zamandır haklarında aşk dedikodusu çıkmasına rağmen birlikte görüntülenmeyen Arda Turan-İdil Fırat ikilisi hakkında son günlerde çıkan dedikodulara bir yenisi daha eklendi.

Milli futbolcunun İspanya’daki evinde buluştukları söylenen ikili, haklarındaki iddialarla ilgili hiç konuşmadı. Bugünlerde ise gece âleminde Arda ile Fırat ilişkisiyle ilgili bir başka ilginç dedikodu herkesin dilinde.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN EVİNDE BULUŞUYORLAR

Habertürk gazetesindeki habere göre; Arda Turan’ın Serenay Sarıkaya ile tanışmak için araya ortak arkadaşlarını soktuğu söylentilerinin çıktığı günlerde İdil Fırat cephesinden bomba bir haber geldi. İddiaya göre Fırat, Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’la birlikte! İkilinin son günlerde Ulusoy’un Yeniköy’deki evinde buluştuğu söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.