Şerife Cesur Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür belgesi

Şerife Cesur Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür belgesi
KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi yöneticileri "teşekkür belgesi" ile ödüllendirildi. Halk Sağlığı Müdürü Dr....

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi yöneticileri "teşekkür belgesi" ile ödüllendirildi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, yaptığı yazılı açıklamada, hastanesinin acil servisine çamurlu olduğu gerekçesiyle ayakkabılarını çıkararak giren 84 yaşındaki Şerife Cesur'un adı verilen Sulakyurt Şerife Cesur Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Timuçin Pekdoğan ve Hastane Müdürü Halil Bakır'a yürüttükleri başarılı çalışmalar ve farkındalık hareketlerinden dolayı teşekkür belgesi verildiğini belirtti.

Güngüneş, şunları kaydetti:

"Hastanenin mevcut durumunun temizliği ve düzeni, bu durumun Şerife Cesur üzerinde oluşturduğu etki, yine Şerife Cesur'un bu durum karşısındaki alçak gönüllülüğü ve nezaketi sonrasında güvenlik kameralarından bu durumun tespiti ve ülke çapında ses getiren bir farkındalık çalışmasının başlangıç noktası olmuştur. Bu duruma vesile olan başhekimimiz ve hastane müdürümüze teşekkür ediyoruz. Daha sonrasında Bakanımızın ziyaretinde, hastanemizin ev sahipliği yapması da ayrı bir teşekkür konusudur. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde kentte sağlık alanında ücra köşe, pejmurde yer, atıl tesis gibi bir tanımlama yapılması mümkün olmadığı gibi, merkezden uzaklığın hizmetin eksikliği anlamına gelmediği de tarafımızdan ispatlanmıştır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.