Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz'dan oluşan heyeti ağırladı.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, illerde bulunan esnaf teşkilatlarıyla her zaman dostluklar kurduklarını, her ilde birer teşkilatları olduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı oda başkanlarına teşekkür etti.

Sivaslıların misafirperver olduğunu ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaya gayret gösterdiğini vurgulayan Köksal, "Hatay'dan gelen değerli başkanlarımızın ziyaretleri bizleri de memnun etmiştir. Başkanlarımızla bir süre sohbet edip, çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk." ifadesini kullandı.

Oda başkanları adına görüşlerini dile getiren Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ise misafirperverliğinden dolayı Köksal'a teşekkür etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyarete gelen başkanlara Sivas’ın el sanatlarından ve yöresel ürünlerinden hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.