Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret
SİVAS (AA) - Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Latif Altın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı...

SİVAS (AA) - Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Latif Altın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretlerde bulunmak amacıyla Sivas’a gelen Altın, Köksal’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Köksal’ı çok sevdiğini, her zaman bilgi ve tecrübelerinden faydalandıklarını aktaran Altın, "Beşir Köksal, teşkilatımızda ağabey olarak bilinmekte ve bölgemizin başkanı olarak tanınmaktadır. Çalışmalarını yakından takip ediyor ve her zaman tecrübesinden faydalanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Köksal'ın yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve bilgi paylaşımı yapmak için ziyaretine geldiğini belirten Altın, şöyle konuştu:

"17 yıldır oda başkanlığı yapıyorum. Bu dönem birlik başkanlığına seçildim. Başkanımın yaptığı güzel hizmetleri yerinde görme imkanı buldum. Tarihi değerlere de önem veriyor ve bu anlamda bir konak alarak kültürel değerlere katkı sunmuş. Esnaf ve sanatkarlarına güzel bir hizmet binası kazandırmış. Yaptığı bu çalışmalarla her zaman esnafının yanında olduğunu gösterdi. Esnaf teşkilatına güzel hizmetler yapan Beşir başkanımı tebrik ediyor, örnek çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılarının devamını diliyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köksal ise esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu, her il ve ilçede teşkilatı bulunduğunu kaydetti.

Yıllardır camianın içerisinde olduğu için bilgi ve tecrübelerini zaman zaman paylaştığını vurgulayan Köksal, "Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız bu dönem seçildi. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yozgat'taki teşkilatımız ile güzel birlikteliğimiz var. Zaman zaman bilgi paylaşımı da yapıyoruz. Birlik başkanımızla da bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaktan ve onlara yardımcı olmaktan mutluyum. Başkanımın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.