Settar Tanrıöğen'e 'Yılın Esnaf Sanatçısı' ödülü

Settar Tanrıöğen'e 'Yılın Esnaf Sanatçısı' ödülü
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) tarafından TRT 1'de yayınlanan "Baba Candır" dizisinde oynadığı esnaf rolünden dolayı Settar Tanrıöğen'e "Yılın Esnaf Sanatçısı" ödülü verildi

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) tarafından TRT 1'de yayınlanan "Baba Candır" dizisinde oynadığı esnaf rolünden dolayı Settar Tanrıöğen'e "Yılın Esnaf Sanatçısı" ödülü verildi.

Birlik Başkanı Faik Yılmaz, Settar Tanrıöğen'e ödülünü, dizinin Beykoz'daki setinde verdi.

FDizide "Yufkacı Salih" karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen şöyle konuştu:

"Bu dizide esnaf karakterini canlandıran bir oyuncuyum. Aldığım ödül, oynadığım karakteri, doğruya ne kadar yaklaştırdığımın bir sağlaması oldu benim için. Esnafı severim ben. Süper marketten çok bakkaldan, pazardan, kasaptan alışveriş yaparım. Esnafla da aram iyidir. Burada dükkandayken de gelen geçen el sallıyor. Hayırlı işler diyenler, fotoğraf çektirenler oluyor. Mahallenin esnafı gibiyim. Keyifli bir durum."

İSTESOB tarafından "Yılın Yönetmeni" seçilen Murat Onbul da içinde aile barındıran sıcak konuları sevdiğini ve insan hikayeleri çekmeye çalıştığını anlattı.

Hikayenin kahramanının esnaf olmasının ayrıca mutluluk verdiğini kaydeden Onbul, "İSTESOB'un hikayeye buradan bakması çok hoşuma gitti. Bu ödülü almak bende güzel bir duygu yarattı. Kendimi iyi hissettim. Ödül, babanın 'Aferin oğlum' demesi gibi bir şey. Daha samimi, içten bir ödül oldu." ifadelerini kullandı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ün de yer aldığı dizi, pazar günleri TRT 1 kanalında yayınlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.