Setur Kalamış Marina'da Bağlama Ve Kara Park Avantajları

Setur Kalamış Marina'da Bağlama Ve Kara Park Avantajları
Kalamış Marina, bağlama hizmetinde yüzde 25, kara park hizmetinde ise yüzde 40'a varan indirim sunuyor

İSTANBUL (AA) - Akdeniz çanağının en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur Marinaları'nın, İstanbul'daki amiral gemisi Kalamış Marina'da, bağlama ve kara park hizmetlerinde indirim fırsatları devam ediyor.

Setur Marinaları'ndan yapılan açıklamaya göre, Kalamış Marina'da bağlama sözleşmelerinde yüzde 25'e varan fiyat avantajları sürüyor.

Mevcut yüzde 25'e varan indirim avantajlarına ek olarak "Bağlama Ücretinin Yarısı Bizden" kampanyasıyla yıllık bağlama sözleşmesi yapan konuklar, sözleşme süresi boyunca toplam 10 Setur Marinasında, bir aya kadar bağlamalarda yüzde 50 fiyat avantajından faydalanabiliyor.

Ayrıca, "Gezerken Kazan" kampanyasıyla geçirdikleri günler (30 güne kadar) Kalamış Marina'da yıllık sözleşme yenilemesi esnasında sözleşme süresine bedelsiz ilave ediliyor. Böylece Kalamış Marina konukları, yalnızca bağlıyken değil, gezerken de kazanıyor.

15 Haziran ile 15 Ekim arasında seyir sırasında oluşabilecek acil durumlarda, Yalova'dan Antalya'ya kadar diğer tüm Setur Marinaları'nda, 7 güne kadar bedelsiz bağlama ve kara park hizmetlerine ek olarak lift hizmetlerinden yüzde 50 indirimle yararlanılabiliyor. Üstelik, tüm bu hizmetler ve kolaylıklar, world'e özel 9 taksit imkanıyla sunuluyor.

Kalamış Marina, kara park hizmetinde de yaz boyunca kolaylıklar sağlıyor. Kara parkta sunulan yüzde 40 indirim kampanyası, 1 Temmuz ve 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.