Sevgilisini Dövüp Telefonunu Gasbeden Sanığa 10 Yıl Hapis

Sevgilisini Dövüp Telefonunu Gasbeden Sanığa 10 Yıl Hapis
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de birlikte yaşadığı kadını dövüp telefonunu gasbettiği iddiasıyla yargılanan sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.Kayseri 3....

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de birlikte yaşadığı kadını dövüp telefonunu gasbettiği iddiasıyla yargılanan sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, mağdur G.G. (29), tutuklu sanık Fatih Çakıroğlu (37) ve avukatı hazır bulundu.

Çakıroğlu ifadesinde, G.G. ile 3 yıldır birlikte yaşadığını belirterek, son günlerde tavırları değiştiği için başka erkeklerle görüştüğü şüphesine kapıldığını söyledi.

G.G'nin telefonuna tanımadığı kişilerden mesaj geldiğini iddia eden Çakıroğlu, "Eve gidince telefonuna bakmak istedim, vermedi. Bundan dolayı aramızda kavga çıktı, kendisine tokat attım ve telefonunu aldım. Çok sinirlendi. İntihar etmesin diye bulduğum kilotlu çorapla ellerini bağladım. Söyledikleri yalandır, tahliyemi istiyorum." dedi.

G.G. ise birlikte yaşadığı Çakıroğlu ile kıskançlık nedeniyle kavga ettiğini, sonrasında ayrıldıklarını söyledi.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra Çakıroğlu'nun elinde bıçakla zorla evine girdiğini öne süren G.G, "Kilotlu çorapla ellerimi bağladı. Yüzüme yastık bastı. Kolumda sigara söndürdü. Hatta kezzap olduğunu söylediği şişe içindeki sıvıyı üzerime döktü ama kezzap değilmiş. Kendisinden korktuğum için şikayetçi olmuştum. Şimdi kendisinden şikayetçi değilim. Cep telefonundan dolayı zararım karşılandı." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanık Çakıroğlu'na "silahla yağma" suçundan 6 yıl, "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 4 yıl olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezası verdi.

Mağdur G.G, karar açıklandıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.