“Sevindirdiğimiz için mutluyuz”

“Sevindirdiğimiz için mutluyuz”
“Sevindirdiğimiz için mutluyuz”

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonunda taraftarı sevindirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kocaman, takımla sözleşme yenileyeceğini de söyledi. Kocaman, taktiklerini sahaya iyi yansıttıklarını belirterek, “Müthiş bir taraftar topluluğu vardı onları sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. Müthiş bir bir şölen yaşadık. Oyuna gelirsek, İstanbul’dan dönerken avantaj elde ettik, turu ortaya çektik demiştim. Beşiktaş maçı çok istedi. İlk 10 dakikalık dönemde bunu gösterdiler, bu biraz da bizim tercihimizdi. İlk 10-15 dakika kalemizi koruduk. Daha sonra oyunu yavaş yavaş ortaya, onların sahasına çekmeye başladık. Rakibin organize ayaklarını, isimleri tıkamak bizim ana taktiğimizdi. Futbolcu arkadaşlarım bunu da çok iyi yaptılar. Bununla Beşiktaş’ın gücünü azalttık. Kazanarak, gitmek sadece kupa için değil gelecek için önemli adımlar atıyoruz. Biz gelişen bir takımız” dedi.

Kocaman, yeni sözleşmeyle ilgili olarak başkan Ahmet Şan’ın “Hocamızla 2 senelik sözleşme imzalayacağız” sözünü doğrulayarak, “Yakın zamanda sözleşme yapma ihtimalimiz yüksek. Burası futbol için bütün verilerin olduğu bir kent. Yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Çok ahlaklı bir futbolcu topluluğumuz var. Devam etme ihtimalimiz yüksek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.