Seydişehir Belediyesi Kuşları Unutmadı

Seydişehir Belediyesi Kuşları Unutmadı
Seydişehir Belediyesi yoğun yağış ve soğuk hava nedeniyle ölme tehlikesi yaşayan kuşları unutmadı...

Seydişehir Belediyesi, kar yağışı nedeni ile yiyecek sıkıntısı yaşayan kuşları unutmadı.

Olumsuz hava şartları nedeni ile aç kalma tehlikesi altında bulunan ve doğal ortamlarda aşırı kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için ilçenin farklı noktalarına Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve belediye personeli tarafından yem bırakıldı.

Başkan Tutal ve ekibi Kuğulu, Pınarbaşı, Çevre yolu, Bahçelievler bölgesinde kuşlara yem bıraktı.

Kar yağışı ve soğukların insanları olduğu kadar kuşları da etkileyeceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” bu kış döneminde gerek Türkiye, gerek Seydişehir olarak gerçekten beyaz rahmete hasret kalmıştık. 3 gündür aralıksız Seydişehir bölgesine kar yağmakta. İnsanların dışında diğer canlılarda karın yağması ile karınlarını doyurma, hayatlarını idame ettirme sıkıntıları oluştu. Bundan dolayı şehrin çevresinde uygun bölgelerimizde kuşları yemlemek için çalışmalarımızı ekiplerimizle birlikte başlattık”dedi.

Başkan Tutal, özellikle doğal dengenin korunması için tüm canlıların olduğu gibi bütün yaban hayvanlarının da yaşaması gerektiğini vurguladı.

seydisehir-belediyesi-kuslar-icin-dogaya-yem-birakti--(4).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.