Seydişehir Belediyesi’nin temizlik çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediyesi’nin temizlik çalışmaları sürüyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yabani ot ve çim biçme çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra cadde, kavşaklarda gerçekleştirilen çalışmalarda görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, Nevzat Akbaş Tepesi, Necati Kalaycıoğlu Caddesi refüjleri, 2 Nolu Sağlık Ocağı bölgesi ve çevresi, Kuğulu Mesire alanı, Devlet Hastanesi Bölgesi ve Manastır Mahallesinde bulunan park, bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliği yapılıyor.
Halk sağlığını korumak için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydeden Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Halkın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bakımsız alanlarda vatandaşa zarar verebilecek haşerelerin üremesi için temizlik çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.