Seydişehir-Beyşehir yolu ihale ediliyor

Seydişehir-Beyşehir yolu ihale ediliyor
Seydişehir ile Beyşehir’i birbirine bağlayan karayolunun bölünmüş yol olması için gerekli olan ihale sürecinin başladığı açıklandı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir – Beyşehir karayolunun bölünmüş yola dönüşmesi için yatırım programında standart değişiklik yapılması ve proje bedelinin artışı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli olan başvuruların yapıldığını, ihale sürecinin devam ettiğini ve konunun yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Seydişehir – Beyşehir karayolunun 32 Kilometre uzunluğunda olduğunu ve bölünmüş yol olması için bürokratik çalışmalar noktasında gerekli olan adımların atıldığını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Konurer, " Seydişehir– Beyşehir yolu 22 Mayıs 2017 tarihinde ihaleye çıktı ve ihale süreci halen devam etmektedir. Bölünmüş yol projesinin hayata geçmesi için büyük emek ve gayret sarf eden Konya Milletvekillerimiz Sayın Ziya Altunyaldız’a ve Sayın Mehmet Babaoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.