Seydişehir kitap günleri etkinlikleri devam ediyor

Seydişehir kitap günleri etkinlikleri devam ediyor
 Editör
Seydişehir Belediyesi 4. cü Kitap Günleri kapsamında İlahiyatçı-Eğitimci Yazar Ahmet Bulut konferans verdi. 28-Ekim 3 Kasım tarihler arasında devam eden Kitap Günleri kapsamında gerçekleştirilen yazar buluşmaları ve konferansları devam ediyor.

Çocukların yetiştirilmesi konusunda anne ve babalara çok büyük görevler düştüğü kaydeden Yazar Bulut, “çocuklarınızla 0-7 yaş arası oyunlar oynayın, 7-14 yaş arası onlara bilgi verin, 14- 21 arası arkadaş olun istişare edin ondan sonrasında korkmayın diyor Hz. Ali. Bu nedenle çocuklarınızla fazlaca vakit geçirmeye çalışın. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlayabilmek için çok çalışırken onları hayattan mahrum bırakıyoruz ve iletişim kuramıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayatınızdaki bazı şeyler bırakın eksik kalsın arabanızın modeli düşük olsun, biraz az kazanın, eviniz küçük olsun diyerek anne ve babalara seslenen Bulut,” ama lütfen çocuklarınızla oynayın ve vakit geçirin. Telafisi çok zor sorunları yaşamayın. Şikayet ettiğimiz nesillerin sorumlusu biziz” şeklinde konuştu.

İlahiyatçı-Eğitimci Yazar Ahmet Bulut katılımcılara aile, ailede iletişim, çocuk yetiştirmenin önemi ve aile iletişiminin temel faktörleri konusunda bilgiler verip Peygamber Efendimiz ve sahabelerin ailelerinden örnekler verdi.

Konferansın sonunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal, katılımlarından dolayı Bulut'na teşekkür ederek, tablo hediye etti.

Millet Bahçesinde düzenlenen “Çocukların Ebeveyni Mi Yoksa Esiri Miyiz” konulu konferansa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.