Seydişehir Mahmut Esat Orta Okulu Ödül Aldı

Seydişehir Mahmut Esat Orta Okulu Ödül Aldı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu  yılın en başarılı ve en çok sporcu yetiştiren...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu  yılın en başarılı ve en çok sporcu yetiştiren okullar arasına Konya'nın Seydişehir İlçesi  Mahmut  Esat Ortaokulu da seçildi. Okul idarecileri  Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen ödül  törenine katılarak  Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ ün elinden teşekkür belgesini ve spor malzemesi yardımını kabul etti.

Toplantıda il Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy  ;

Sportif  başarıda  ön plana çıkan  okullarımızın baktığımızda akademik başarılarının da yüksek olduğunu görmekteyiz, derken ahlaklı nesiller yetiştirebilmek için disiplinli çalışmanın önemine de değinen Gürsoy geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın okullarımızda özveriyle eğitildiğini ve her alanda başarılı olmaları için yetiştirildiğini belirtti.

Teşekkür belgesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ ün elinden alan Okul Müdürü Necati Koçak , “Mahmut Esat Ortaokulu olarak bu güne kadar akademik başarılarımızın yanında sportif başarılarımızın da olduğunu ilçe çapında göstermiştik.  Bu başarılarımızın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görülerek okulumuzu ödüllendirmeleri bizleri onurlandırmış ve önümüzdeki eğitim öğretim yılları için teşvik edici olmuştur.  Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunarım” dedi. (Süleyman Sayan)

img_20170119_112055.jpgimg_20170119_112320.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.