Seydişehir MÜSİAD Resmen Açıldı

Seydişehir MÜSİAD Resmen Açıldı
Seydişehir Atatürk caddesinde bulunan MÜSİAD Seydişehir şubesinin açılışına Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Atatürk caddesinde bulunan MÜSİAD Seydişehir şubesinin açılışına Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, MÜSİAD genel başkanı Nail Olpak, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal, Konya MÜSİAD başkanı Lütfi Şimşek, Konya Ticaret Odası başkanı Selçuk Öztürk, bazı MÜSİAD şube başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, STK örgüt temsilcileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir ilgiyle açılışı yapılan MÜSİAD Seydişehir şubesinin açılışından önce mehter takımının müzik ziyafeti katılımcıların beğenisini kazandı.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce kısa bir konuşma yapan MÜSİAD Seydişehir şube başkanı Yasin Camcı, 2 yıldır hizmet gören MÜSİAD Seydişehir şubesinin kurucu başkanı olarak büyük gurur duyduğunu ve açılışa gösterilen ilgiden memnun kaldığını söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra belediye başkanı Mehmet Tutal ise kökü dışarıdan işadamlarından çok çektiğini belirterek değerlerimize sahip çıkan MÜSİAD’ın yıllar önce kurulduğunu ve kökünün Seydişehir’e kadar yayıldığını söyleyerek, böyle işadamlarımız olduğu müddetçe ülkemizin sırtı yere gelmeyecektir.” dedi.

 

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ise, ”Beşincisi olan ilçede MÜSİAD açılıyor. Buda MÜSİAD’ın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Genç kardeşlerimiz inşallah üretiyorlar ve üretmeyede devam edecekler. Allah yardımcıları olsun” dedi.

MÜSİAD genel başkanı Nail Olpak, böyle bir mübarek ve güzel günde kurdelesini kestiğimiz  MÜSİAD’ın başta bölgemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sayın şube başkanı Yasin Camcı gurur duyuyorum diyor bizde böyle bir şubenin açılışını yapmaktan ve gösterilen ilgiden dolayı gurur duyuyor ve sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra ilçe Müftüsü Kemal Demirel’in açılış duası ile kurdele kesildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.