SEYDİŞEHİR YEŞİL BEYAZ

SEYDİŞEHİR YEŞİL BEYAZ
Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yakın zaman önce kurulan Seydişehir Nalçacılılar Seydişehirli esnafların ve Belediyenin desteği ile Seydişehir'i yeşil beyaz yapmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yakın zaman önce kurulan Seydişehir Nalçacılılar Seydişehirli esnafların ve Belediyenin desteği ile Seydişehir'i yeşil beyaz yapmak için kolları sıvadı.

 

Seydişehir Belediye Başkanının kendilerine tahsis ettiği otobüs için her defasında teşekkür eden grup, bu defada Büyük Konyaspor bayrakları ile Seydişehir'i süslemeye başladı. Avrupa maçı öncesi yeşil beyaz formalar ve tişörtler ile ellerde meşaleler ile ilçe turu yapmışlardı.

 img_20171010_100154-001.jpgimg_20171010_100238[1].jpg

Grup adına konuşan Süleyman Sayan;

'' Seydişehir'de daha önce kimsenin toplu olarak yapmadığı, bir kaç bireysel çaba dışında mesafe kat edilemeyen bir durum vardı. Bizler sadece Konyaspor'a gönül veren insanlar olarak, bir grup oluşturmayı başardık. bu aslında bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlerimiz için ileride düşündüğümüz projelerimiz var zamanı gelince birer birer hepsini faaliyete geçireceğiz. Nalçacılılar Seydişehir derneğimizin büyüyebilmesi için ilk  üyemizden son üyemize kadar çevresini Konyasporlu yapmak genç nesile Konyaspor'u sevdirmek gibi önemli bir vazifeleri var  hepsine çıkılan bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben bu grubun oluşum aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen Nalçacılılar tribün lideri İbrahim Apalı'ya ve ilçelerde bu işleri yapabilmek için gecesini gündüzüne katan İsmail Bakır'a teşekkür ederim. Tabi ki de yapılan çalışmaların sonuçsuz kalmaması adına noktayı koyan isim ise Seydişehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal beye tekrar teşekkür ediyorum. ‘‘Dedi.

 

Nalçacılılar derneğinde ilçelerden sorumlu, Konyaspor aşığı İsmail Bakır ise;  Konyaspor‘umuzun şehir merkezinde olduğu gibi ilçelerde de sevilmesi için bizde üzerimize düşeni yapmak istedik. Seydişehir bize bu geniş kapsamlı proje için geldiğinde bizde çok sevindik. Çünkü genç bir nüfus, sporu çok seven, değer veren, eğitimci bir belediye başkanı ve çalışmalarımızda bize destek olan Konyaspor'a gönül vermiş ilçe halkı, hepsi bir araya gelince bizlerinde işleri basitleşiyor.

Emeği geçen ve Konyaspor'a gönül vermiş herkese teşekkür ederim dedi.

 

Grup üyelerinin önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımıza bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.