Seydişehir'de asfaltlama çalışması sürüyor

Seydişehir'de asfaltlama çalışması sürüyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Necati Kalaycıoğlu Caddesi’nde asfalt çalışmalarını başlattı

Halk arasında Bozkır yolu diye bilinen, Seydişehir’i Antalya-Konya çevre yoluna bağlayan Necati Kalaycıoğlu Caddesi alt yapı çalışmalarının ardından dünya standartlarında asfaltlama çalışmalarına başlanıldı. Eski yıpranmış ve sorunlu asfalt sökülerek dolgu malzemelerinin seriminin ardından kademe kademe asfaltlanan bölümlerde yollar trafiğe açılırken, trafik akışı önemli ölçüde rahata ermiş oldu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, Seydişehir’in her caddesinin, her sokağının ulaşım ve alt yapı sorunlarına köklü çözümler getirmeye çalıştıklarını dile getirerek, “İlçemizin en önemli caddelerinden biri olan Hürriyet Caddesi ve Necati Kalaycıoğlu Caddelerinde alt yapı çalışmalarını tamamladık. Ardından Bu caddelerimiz önceliğimiz olmak üzere birçok cadde, sokak ve kırsal mahallelerde yoğun bir asfaltlama çalışması içine girdik. Konya Büyükşehir Belediyesi destekleri ile yürüttüğümüz ortak çalışmalarda Seydişehir’de alt yapı ve asfalt çalışmalarına köklü çözümler getiriyoruz. Dünya standartlarında hizmetler getiriyoruz. Her şey Seydişehir için, halkımız için” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.