Seydişehir'de asfaltsız yol kalmayacak

Seydişehir'de asfaltsız yol kalmayacak
Seydişehir İlçe Belediyesi ilçe merkezinde bulunan mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarına başladı

Alaylar 2 Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarının başladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bozulan ve uzun yıllardır bakımsız olan birçok sokağın asfaltla kaplanarak mahalle sakinlerinin toz, toprak ve çamurdan kurtarıldığını, mahallelerin modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti. Alaylar 2 Mahallesi İsmail Hakkı Müftüoğlu Caddesi’nde bulunan 5 bin metrekarelik alanın sıcak karışım asfaltla kaplandığını ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir merkezde bulunan cadde ve sokaklarımızda bakımsız ve hava şartları nedeniyle bozulan yollarımızda sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz Seydişehir’in her bölgesine yetişmeye çalışıyor. Hizmet alanımız çok büyük, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol açma, genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarının birçok cadde ve mahallede devam ettiğini, alt yapı çalışması biten yerlere öncelik vererek asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.