Seydişehir’de başkan o oldu

Seydişehir’de başkan o oldu
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlık makamını Ketenli İlköğretim Okulu öğrencisi Ali Sarıgül’e bıraktı.

Süleyman Sayan'ın Haberi

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlık makamını Ketenli İlköğretim Okulu öğrencisi Ali Sarıgül’e bıraktı.

“Ali Başkanın ilk isteği şehirde huzur ve barış olsun”

Her sene 23 Nisan’da kamu kurum ve kuruluşlarında mülki ve idari amirler makamlarını minik öğrencilere bırakırken, geleceğin idarecisi, yöneticisi çocuklar temsili olarak bir günlüğüne makamları emanet alarak yönetimde bulundular.

Ketenli İlköğretim Okul Müdürü Murat Gürbüz’ün de bulunduğu programda Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bugünkü çocukların, yarının yöneticisi, idarecisi belki Başbakanı, Cumhurbaşkanı olacağını dile getirerek, Ali Sarıgül’ün ilerde bir yönetici olmasını arzu ettiğini söyledi. Eğitimin küçük yaşlarda ailede başlayıp okullarda devam ettiğini belirten Tutal, asıl eğitimin küçük yaşlarda verildiğinin öneminden bahsetti.

Ali Sarıgül’e yapmak istediği hizmetleri ve hedefleri soran Başkan Tutal bir günlük başkanlık görevi için başarılar dileyerek hediye takdim etti. Tutal, Sarıgül’e hedeflerin her zaman yüksek tutulması gerektiğini hatırlatarak sadece başkanlıkta değil, eğitim hayatında olsun, ticari ve kültürel alanlarda olsun; hayatın her alanında en iyiyi başarma isteği her zaman yaşatılması gerektiğini; çocuklara şefkat ve merhametle yaklaşılması ve onların görüşlerine değer verilmesi gerektiğini ifade etti.

Bir günlük makam koltuğuna oturan Ali Sarıgül, Seydişehir’de huzurun, barışın ve sevginin her zaman var olmasını istedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.