Seydişehirde engellinin yüzünü güldüren hediye

Seydişehirde engellinin yüzünü güldüren hediye
2002 Yılında kurulan ümit çocukları derneği, o zamandan bu zamana kadar yardıma muhtaç insanların yardımına koşmaya devam ediyor.

 Bu kapsamda son olarak,75 yaşındaki İsmail Çetin’e temin ettikleri akülü engelli aracını teslim ettiler.
Seydişehir Ümit Çocukları Derneği, hastalıktan ötürü uzun süredir bastonsuz yürüyemeyen 75 yaşındaki İsmail Çetin’e Akülü engelli aracı hediye ettiler. 54 Yıllık evli İsmail, Halise Çetin çifti, Seydişehir Ümit Çocukları derneğinin hediye ettiği aracı gördüklerinde çok mutlu oldular.
Seydişehir Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya; ‘’ ‘’ İsmail amca 75 yaşında, on yıldan daha fazla süregelen hastalıklardan dolayı yürüyemez hale geldi, derneğimize başvurduktan sonra İsmail amcamızı ziyarete geldik böyle bir araca ihtiyacı olduğunu gördük inşallah bundan sonra ihtiyaçlarını kendi işlerini halledebilecek bununla birlikte bu Seydişehir’de 22. İhtiyaç sahibine verdiğimiz araç oldu, inşallah bundan sonra dağıtımlarımız ihtiyaç sahiplerine devam edecek’’ dedi.
İsmail amca ise ‘’ Herkese Allah’tan sağlık ve mutluluklar dilerim, Bana bu aracı münasip gördüğünüz için, yardımda bulunduğunuz için, Allah Hepsinden razı olsun’’ dedi.
(Süleyman-Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.