Seydişehir’de Feci Kaza 2 Ölü 2 Yaralı

Seydişehir’de Feci Kaza 2 Ölü 2 Yaralı
Seydişehir’de meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 2 kişide hastaneye kaldırıldı.

 

Seydişehir’de meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 2 kişide hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza;

03:00 sularında Seydişehir - Beyşehir yolu istikametinde bulunan, Bahçeli evler mevkiinde Saadetler mahallesi Kurtuluş caddesinde meydana geldi.  Nevzat T (48) idaresindeki 14 KJ402  plaka araç sürücünün aşırı hız ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarpmasıyla oluşan kazanın bilançosu ağır oldu. Yoldan geçen sürücülerin 112 ekiplerini araması sonucu olay yerine çok sayıda Polis ve Ambulans sevk edildi. Kaza sonrası Savaş T ve Fahri C olay yerinde yaşamını yitirirken sürücü Nevzat T ve Ahmet İ.(31) Olay yerine gelen 112 acil ekiplerince Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından  2 yaralı hasta nakil ambulansı ile Konya’ya sevk edildi. Yaralıların şuan için hayati tehlikesi bulunmuyor. Olay yerinde yaşamını yitiren Savaş Tekin ve Fahri Coşkun ‘un cansız bedeni cenaze aracı ile Seydişehir devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Öte Yandan yapılan ölçümlerle yaralı Ahmet İ’de 151 promil  sürücü Nevzat T ‘de 109 promil alkol olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Süleyman-Sayan)

whatsapp-image-2017-03-19-at-10_38_05.jpegwhatsapp-image-2017-03-19-at-10_38_06-(1).jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.