Seydişehir'de geçici işçiler için kura heyecanı

Seydişehir'de  geçici işçiler için kura heyecanı
Seydişehir Orman İşletme ve Fidanlık Şefliği ile Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında, ağaçlandırma işlerinde çalıştırılacak işçiler kurayla belirlendi

KONYA (AA) - Seydişehir Orman İşletme ve Fidanlık Şefliği ile Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında, ağaçlandırma işlerinde çalıştırılacak işçiler kurayla belirlendi.

Orman İşletme ve Fidanlık Şefliğinde noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası konuşan İşkur yetkilisi Hüseyin Karakuzu, ismi kurada çıkan işçilerin, 6 ay süreyle çalışacaklarını söyledi.

Kamuoyu önünde hiçbir şaibeye meydan vermeden çalışanların belirlendiğini ifade eden Karakuzu, "Bu işçilerimizden 16 tanesi Orman İşletmede Şefliğinde, 140 tanesi de Orman Fidanlık Şefliğinde ağaçlandırma işlerinde çalışacaklar. 2 Mayıs tarihinde işbaşı yapıp, 28 Ekim tarihinde iş bırakacaklar. Asgari ücret alacaklar. Herkese hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kura çekiminde Karakuzu'nun yanısıra Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı, noter yetkilisi ve işçiler hazır bulundu.

Seydişehir'de geçici işçiler için kura heyecanı

Seydişehir'de geçici işçiler için kura heyecanı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.