Seydişehir'de Gençlik Festivali sürüyor

Seydişehir'de Gençlik Festivali sürüyor
Seydişehir Belediyesi tarafından Milli İrade Meydanında düzenlenen ve yüz binlerce kişinin katıldığı Gençlik Festivalinde sahne alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Festivalinin ikinci gününde Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, sahne aldı.

Festivalin ikinci gününde ilk olarak sahne alan yerel sanatçı Abdullah Buğdaycı ile Morton Müzik orkestrası birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Milli İrade Meydanında düzenlenen ve yüz binlerce kişinin katıldığı Gençlik Festivalinde sahne alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kuş ve Bulut, ‘Sevmedim Deme, Nabız, Rastgele’ gibi sevilen şarkılarıyla, alana gelen Seydişehirlileri coşturdu. İkilinin söylediği şarkılara gençlerin eşlik ettiği konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Sahne performansıyla da beğeni toplayan Kuş ve Bulut’un şarkılarına eşlik eden gençler, doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar Kuş ve Bulut’a teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Gençlik Festivalinin üçüncü gününde saat 20.00 itibarıyla yerel sanatçı Sami Çelik konseri ardından Semicenk sahne alacak.

1-1-2.jpg

1-9.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.