Seydişehir’de korkutan yangın

Seydişehir’de korkutan yangın
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir evin hemen yanında bulunan kalorifer dairesi olarak kullanılan depo olarak kullanılan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir evin yan tarafında bulunan kalorifer dairesi olarak kullanılan depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi 1807 Sokak üzerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Memiş Acar’a ait evin yan tarafında bulunan kalorifer dairesi olarak kullanılan depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan yükselen alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiyeye ve polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ev sahibinin depoda tüp ve mazot bidonu olduğunu söylemesi üzerine çevrede güvenlik önlemi alındı. Yangın itfaiye tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Depoda bulunan tüp de yapılan soğutma çalışmasının ardından mazot bidonuyla beraber dışarıya çıkarıldı.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.