Seydişehir'de Kral Ekmek’ten bir ilk daha

Seydişehir'de Kral Ekmek’ten bir ilk daha
Seydişehir’de Kral Ekmek Fabrikası, Seydişehirlilere bir ilk daha sunarak saat 01.00’den itibaren ekmek çeşitleri, yumurtalı ve tam buğday pidesi çıkararak, sahur sofralarında sıcak sıcak ekmek yenmesine imkan tanıyor

 

Seydişehir’de Kral Ekmek Fabrikası, ramazan ayı süresince pideye ve ekmeğe zam yapılmayacağı açıklamasının ardından, Seydişehirlilere bir ilk daha sunarak Ramazan ayı süresince gece saat 01.00’den itibaren ekmek çeşitleri, yumurtalı ve tam buğday pidesi, poğaça çeşitleri, simit ve diğer ürünleri sıcak sıcak halka sunuyor.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren sahurda sıcak ekmek sunulmasına büyük ilgi gösteren Seydişehir halkı, “Sahurda sıcak ekmek uygulamasından son derece memnun kaldık, zaten ramazan ayı süresince geç saatlere kadar dışarıda oluyoruz, eve geçerken de Kral Ekmek fabrikasına uğrayıp, sıcak ekmeğimizi, pidemizi, poğaça çeşitleri ve simidimizi alarak evimize gidiyoruz sahurumuzu yapıyoruz. Bizlere bu güzel imkanı sunan Kral Ekmek yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Kral Ekmek fabrikası sahibi Hüseyin Kızılcada ise; “Mübarek ramazan ayı süresince 250 gram ekmek 80 kuruştan satılmaya devam edilecek. 500 gram pidenin fiyatı ise 1 lira 60 kuruştan satmaya devam ediyoruz. Bu uygulamasıyla da tüketicinin ve halkın yananda olduğunu belirten Kızılcadam, ramazan ayı süresince hem ekmek ve pide kalitesinde hem de fiyatta bir değişiklik olmadı. Sofralar Kral Ekmek’in eşsiz lezzeti ile donanacak. Kral Ekmek’in bir ramazan geleneği olan tam buğday pidesi bu yıl da müdavimleri ile buluşuyor” dedi. (Abdullah Leblebici)

kral..-(4).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.