Seydişehir'de park yıkıldı

Seydişehir'de  park yıkıldı
Daha önce gazetemizde 'Seydişehir'de Park Gerginliği' başlıklı haberle gündeme gelen Seydişehir İlçesi Taraşcı Mahallesindeki gerginliğe neden olan park olaylı bir şekilde yıkıldı

Daha önce Gazetemizde Seydişehir'de Park gerginliği başlıklı haberle gündeme gelen Seydişehir İlçesi Taraşcı Mahallesinde ki gerginliğe neden olan park bugün olaylı bir şekilde yıkıldı.

Seydişehir’in Taraşcı mahallesi  meydanındaki Atatürk Parkı üç yıl önce belediye ile parkın bir bölümünde arsası olan vatandaş arasındaki davada yıkım kararı çıkınca vatandaşların üzgün bakışları arasında yıkım gerçekleştirildi.

Bölgede yıkım yapacak kepçe operatörünün parkın çevresini çevreleyen mahalle halkından ötürü yıkımı gerçekleştiremedi. Bölgeye  çok sayıda jandarmanın sevk edildi. Sabah saatlerinde başlaması gereken yıkım yeni bir operatörün bulunamaması nedeniyle ikindi vaktine kadar yapılamadı. Yeni bulunan kepçe operatörü ile birlikte araya giren mahallenin sözü dinlenen ihtiyarlarının ara bulmasıyla halk da ikna edilerek park yıkıldı. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.