Seydişehir'de Yaz Spor Okulu Tamamlandı

Seydişehir'de Yaz Spor Okulu Tamamlandı
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2015 Yaz Spor Okulları’ndaki tekvando ve karate branşlarında eğitim gören öğrencilerine belgelerini verdi.

Birçok branşta yaz tatillerini değerlendirebilmeleri ve spora teşvik için açılan Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları coşkulu bir törenle tamamlandı. Tekvando ve karate branşlarında eğitim gören 100 öğrenci yaptıkları ortak antrenmanın ardından gerçekleştirilen belge törenini ile yaz kursu derslerini tamamlamış oldu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilerin büyük bir heyecan ve hevesle spora adapte olmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Yaz tatillerinizi faydalı bir şekilde sporla iç içe geçirdiniz. Başarılı olmanın şartı sağlıklı bir bedene sahip olmakla olur. Spor yaparak sağlığınızı koruyor, dinç ve dinamik oluyorsunuz. Bu çalışmalarınız derslerinize pozitif etki edecektir. Bedenin ihtiyacı sporla meşgul olmanız çok güzel. Aynı zamanda beynimizin ihtiyacı olan kitapları unutmamalı ve çok okumalıyız” dedi.
Başkan Mehmet Tutal, yaz spor okullarının ardından kimlerin spora devam edeceği sorusuna bütün öğrencilerin heyecanla sporu çok sevdiklerini ve devam edeceklerini söylemesini takdir ile karşıladı ve her zaman spora destek olacaklarını belirterek, “Gençlerimiz yeter ki sporla meşgul olsunlar. Kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Boş vakitlerini değerlendirsinler. Biz gençlerimizin her zaman arkasındayız, destekçisiyiz” şeklinde konuştu.
Program sonunda öğrenciler Başkan Mehmet Tutal ve hocaları ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.