Seydişehir'de Yeni Hastane Baharda Hizmete Giriyor

Seydişehir'de Yeni Hastane Baharda Hizmete Giriyor
Seydişehirlilerin merakla beklediği yeni hastane nihayet bahar aylarında hizmete girecek

Seydişehirlilerin merakla beklediği yeni hastane nihayet bahar aylarında hizmete girecek, Seydişehir Devlet hastanesinin hemen yanına yapılan yeni hastanenin tefrişatı için yaklaşık 5 Milyon tl tahsis edildiği öğrenildi.

Peki yeni hastanede ne gibi yenilikler olacak?

Hazırda bulunan tıbbi cihazlara ek olarak yeni hastane için;  EEG, Doppler USG, Dijtal Röntgen tahsis edilecek. Diş bölümü için ise Dijital periapikal, digital panoramik röntgen, getirecek.

Yeni hastaneye yaklaşık 60 hasta monitörü gelirken, son teknoloji tıbbi aletlerde gelecekler arasında kendine yer buldu.

Hasta ve refakatçiler rahat edecek

Hastalar ve rekatçilerde yeni hastanede tam donanımlı tamamen yenilenecek hasta atakları, yine tamamen yenilenecek hasta dolapları ve refakatçi koltukları ile rahat etmesi planlanıyor . Yeni hastanede bir soru işareti ise bekleme salonuydu. Yeni hastanede yatan yakınlarını  beklemek için problem yaşanmaması için bekleme salonlarıda hizmet verecek.

Yeni Hastanede Güvenlik hizlmetleride ön planda tutulması amacıyla güvenlik görevlilerine yardımcı olması amacıyla yeni güvenlik kameraları hastanenin ilgili bölümlerine yerleştirilmiş ve yeni noktalar için yerleştirilmeyi bekliyor. Yeni hastanedeki bir diğer gelişme ise bilgisayarların yenilenmesi olarak göze çarpıyor. Seydişehirliler merakla yeni hastanenin hizmete girmesini bekliyorlar. (Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.