Seydişehir'de zabıta denetimleri sürüyor

Seydişehir'de zabıta denetimleri sürüyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi zabıta ekipleri, bulunduğumuz Ramazan ayında gıda üretimi yapan, satan ve depolayan iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Seydişehir Belediye Mehmet Tutal, iş yerlerinde yapılan incelemelerde, satışa sunulan mamullerin gramajı, sağlığa uygunluğu ve genel temizliğinin zabıta müdürlüğü ekiplerince kontrol edildiğini söyledi. Ayrıca iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları konularında da denetim yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, Ramazan ayı nedeniyle halk sağlığını yakından ilgilendiren işyerleriyle ilgili olarak marketler, kasaplar, lokantalar, ekmek fırınları ve pastanelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekiplerimiz, özellikle fırınlarda pide ve ekmek gramajı, genel temizlik, personel hijyeni ve çalışma kurallarına uygun üretim yapan işletmelerimizi denetledi. Kurallara uygun işletmelere teşekkür edilirken, standartlarına uygun üretim yapmayan işletmelere de gerekli uyarılar yapılıp eksikliklerini gidermeleri istendi” dedi.
Seydişehir Belediyesi zabıta müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı beslenmeleri için pastane ve fırınlarda gıda güvenliği ve hijyeni konusundaki denetimlerini sürdüreceği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.