Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir'den Kısa Kısa
KONYA (AA) - Kazakistan Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Ulusal Cumhuriyet Turu Shymkent Akım Muaythai Kupası yıldızlar kategorisinde 2. olan...

KONYA (AA) - Kazakistan Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Ulusal Cumhuriyet Turu Shymkent Akım Muaythai Kupası yıldızlar kategorisinde 2. olan Efe Buğra Yıldız, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Tutal, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Yıldız'ın büyük başarı elde ettiğini söyledi.

Yıldız'la gurur duyduklarını ifade eden Tutal, "Gençlerimizi sporla tanıştırarak onların kahve köşelerinde, bilardo salonlarında, internet kafelerde gereksiz ve lüzumsuz işlerle uğraşmadan hem fiziksel, hem de ruhsal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlıyoruz. Sporla ilgilenen öğrencilerimizin derslerinde başarılı olduklarını gözlemliyoruz. İlçemize ikincilikle dönen sporcumuz Efe Buğra Yıldız'a teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Tutal, Yıldız'a altın hediye etti.

- Küpe Dağı'nda çevre temizliği yapıldı

Seydişehir dağcıları 1650 rakımlı Küpe Dağı avlık mevkisinde çevre temizliği yaptı.

Dağcılardan Hüseyin Gören, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu tür çalışmaları zaman zaman yaptıklarını söyledi.

Sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Gören, "Sert geçen kıştan dolayı ağaçlar kökünden sökülmüştü. Ağır hasarın olduğu bölgelerde zarar gören çam ve sedir ağaçlarının boş alanlara çıkarılmasını sağlıyoruz. Çevre düzenlemesi de yaparak yazın yangın tehlikelerine karşı önlem alıyoruz. Daha sonra biriken bu ağaçların yetkililer tarafından taşınmasını sağlayacağız." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum