Seydişehir'e Bayram Müjdesi

Seydişehir'e Bayram Müjdesi
Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarına gidiş geliş Seydişehirliler için tam bir eziyetti.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarına gidiş geliş Seydişehirliler için tam bir eziyetti. Sınav günleri hava aydınlanmadan yola çıkıp yada birgün öncesi sınava gideceği İle gidiyorlardı. Birçok kişi yolda oluşan aksilikler sonucu zaman zaman sınavlarına giremediler. Açık öğretim Fakültesi sınavlarına girebilmek için Antalya, Konya veya çevrede ki diğer illerden birini seçip gitmek zorunda olan ilçe halkı artık bu çileden kurtuluyor. 

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer  Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Seydişehir’de yapılacağı müjdesini verdi. İlçe halkı tarafındanda karar memnuniyetle karşılandı.

Seydişehir’in ÖSYM sınav merkezi olmasının ardından, Orman ve su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci’nin girişimleri sonucunda Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Seydişehir’de yapılacağını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Konurer Sayın bakan Yardımcımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir müjdeyi vatandaşlarımıza vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Artık bundan sonra sınav dönemlerinde öğrencilerimizin Açık Öğretim sınavları için başka şehirlere gitmesine gerek kalmayacak dedi.

Seydişehir’in her şeyin en iyisine layık bir şehir olduğunu kaydeden Konurer Bizde yaşadığımız bu toprakların faydasına olabilecek her şeyi iktidarımız döneminde hayata geçirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz dedi.(Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.