Seydişehir’in Ketenli Mahallesi’nde kilitli parke taş çalışmaları sürüyor

Seydişehir’in Ketenli Mahallesi’nde kilitli parke taş çalışmaları sürüyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelere modern ve estetik bir görünüm kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.

Ketenli Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik alanda kilitli parke taş döşeme çalışmalarının yanı sıra, park ve peyzaj çalışmalarını da devam ettiklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, merkez ve kırsal mahallelerde yeşil alan konusunda daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlar oluşturduklarını kaydetti.
Seydişehir merkez ve kırsal mahallerinde eksiksiz hizmet sunabilmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Birçok mahallemizde ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Seydişehir Belediyesi olarak, Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz yoğun çalışmaktadır. Birimlerimiz ve ekiplerimiz şu an merkez ve kırsalda gerek altyapı, gerek asfaltlama, gerekse kilitli parke taş yapımı çalışmaları ile hizmetlerine devam etmektedir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.