Seydişehir'in kitap günlerinin konuğu Hayati inanç oldu

Seydişehir'in  kitap günlerinin konuğu  Hayati inanç oldu
 Muhabir
Seydişehir Belediyesi 4.Kitap Günleri kapsamında araştırmacı Yazar Hayati İnanç’ı ağırladı.

Divan Edebiyatı’ndan seçkin şiirler okuyan “Hayata Şiirden Bakmak” başlığıyla Seydişehir’de sevenleriyle bir araya gelen İnanç, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Millet Bahçesinde düzenlenen konferansa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetimi, STK Başkanları, Muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

1-5.jpg

Seydişehir ‘de 4. cü kitap günlerini düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ bu yıl 4’cüsünü düzenlediğimiz kitap günlerimiz devam ediyor, tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizi kitap günlerimizde misafir ediyoruz. Cuma gününe kadar devam edecek olan kitap günlerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyorum. “Hayata Şiirden Bakmak” isimli bir söyleşisi için katılımlarından dolayı Hayati İnanç Hocamıza teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

Salonu dolduran davetlilere hitap eden Şair-Yazar Hayati İnanç, kendine özgü anlatımı ve esprileriyle kimi zaman güldüren kimi zaman düşündüren ifadelerle

Divan Edebiyatı'ndan beyitler okuyup izah ederken, divan edebiyatının güzelliğini katılıcılara günümüz sorunlarına ışık tutan örnekler üzerinden aktardı.

Yazar İnanç, kendi anılarını ve tecrübelerini de dinleyicilerle paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

Konferans sonrası okurlarına kitaplarını imzalayan Yazar Hayati İnanç’a Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konferans sonunda İnanç’a günün anısına hediye takdim etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.