Seyit Faruk Özselek iddialı

Seyit Faruk Özselek iddialı
Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası seçimlerinde kazananın mesleği ve meslektaşları olacağını söyledi.

Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Konya kent merkezi ve 29 ilçedeki bütün meslektaşlarına bire bir ulaşarak projelerini anlattıklarını, görüş ve önerilerini dinlediklerini ifade eden Özselek, “Bürolarında meslektaşlarımızı ziyaret ettik, projelerimizi anlattık. Bürosunda bulamadığımız, kendisine ulaşamadığımız arkadaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Ekip arkadaşlarımla gezilmedik büro ve meslektaş bırakmadık. Meslektaşlarımızın teveccühleriyle karşılaştık, hepsine teşekkür ederim. Seçilmemiz halinde meslek odamızda ne gibi eksiklikler var, bundan sonraki dönemde ne gibi beklentileri var bu konuda bize projeler verdiler. Beklentileri bir havuzda biriktiriyoruz, seçilmemiz halinde bu projeleri hayata geçireceğiz. Bu süreçte sadece meslektaşlarımızı değil resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek görüşlerini aldık. Hayırlı bir seçim olacağını düşünüyorum” dedi.

"MESLEĞİN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM"
Özselek, 30 yıla yaklaşan mesleki tecrübesi ve Konya SMMM Odasında geçmiş dönemlerde aldığı görevlerle bilgi birikimine ulaştığını anlatarak, meslektaşların sorunlarını yakından bildiğini dile getirdi. Özselek, “Mesleğin çıraklığından gelerek bugün Konya SMMM Odası başkan yardımcılığı görevini yapmaktayım. Mesleki bilgi ve birikimlerimle, odamızda bugüne kadar yaptığım hizmetlerle meslektaşların sorunlarını en iyi bilen, işin mutfağından gelen biriyim. Meslektaşlarımıza en iyi hizmeti verecek biriyim. Beni aday gösteren Meslekte Birlik Grubu 26 yıllık odamızın kurulduğu günden bu yana oda kurullarında hakim olarak görev alan arkadaşlarımızla bugünlere geldiler. Meslekte Birlik Grubunun bilgi birikimi ve kendi bilgi birikimlerimle meslektaşlarımıza faydalı olacağım” diye konuştu.

"KAZANAN MESLEKTAŞIMIZ VE MESLEĞİMİZ OLACAK"
Bu dönem 3 listenin yarışacak olmasının seçimlere ayrı bir heyecan kattığını vurgulayan Özselek, diğer adaylara da başarılar diledi. Özselek, “Rekabetin olduğu yerde kalite olur, hizmet daha kaliteli olur. Rakip arkadaşlarımızın da projelerinin harmanlanarak yeni dönemde daha iyi hizmetlerin ortaya çıkacağını düşünüyorum. 14 Mayıs’ta genel kurul ve 15 Mayıs’ta da seçimimiz olacak. Bütün meslektaşlarımızı mesleğine sahip çıkamaya, demokratik hakları olan oy kullanmaya davet ediyorum. Sonuçta kazanan mesleğimiz ve meslektaşlarımız olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimlerde diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Seçim sonuçlarının Konyamıza ve mesleğimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.