Sezonun ilk golü Vukovic’ten

Sezonun ilk golü Vukovic’ten
Atiker Konyaspor’un başarılı stoperi Jagos Vukovic, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu yıl da golle başladı

Atiker Konyaspor’un başarılı stoperi Jagos Vukovic, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu yıl da golle başladı. Yeşil-beyazlıların 2015-2016 sezonundaki ilk golünü 2. haftada Kayserispor karşısında atan Vukovic, bu sezon da aynı isim olmayı başardı. Sırp stoper, Rizespor maçında da golünü atarak takımın bu sezonki ilk golünü atmış oldu. Vukovic, geçtiğimiz sezonun en çok gol atan isimlerinden biri olmayı başarmıştı. Deneyimli stoper geçtiğimiz sezonda savunmada olmasına karşın takımının en golcü isimlerinden olmuş ve lig ve kupada 7 gole imza atmıştı.

“BİRAZ DAHA DAYANABİLİRDİK”

 

Jagos Vukovic, Rizespor maçında kazanmayı çok istediklerini ancak son dakikalarda gelen bir golle berabere tamamladıkları için üzgün olduklarını söyledi. Sezonun ilk maçlarının her takım adına zor olduğunu belirten Jagos Vukovic, “Hava ve saha şartları oyunun başında bizi oldukça zorladı. Sıcak bir hava ve ilk defa oynadığımız hibrit zemine sahip bir sahaya alışmamız biraz zaman aldı. Rakibimizin baskısını atlattıktan sonra ikinci devrenin başında gelen golle öne geçtik. Farkı attırmak için yakaladığımız pozisyonlar vardı. Ama değerlendiremedik. Öncesi ve sonrası olmayan kararlarla oluşan bir pozisyonda kalemizde golü gördük. Biraz daha dayanabilsek çok istediğimiz galibiyeti alabilirdik. Başaramadığımız için biraz üzgünüz. Fakat yapacak bir şey yok. Artık bundan sonra oynayacağımız maçları düşünmek zorundayız. Gol attığım için sevindim ama bu gol galibiyeti getirseydi daha da mutlu olurdum” dedi. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.