Şifo kolları sıvadı

Şifo kolları sıvadı
Konyaspor’un yeni teknik adamı Mehmet Özdilek, Salzburg ve Sivasspor maçları için kolları sıvadı. Osmanlıspor maçına tek antrenmanla takımı çıkaran ve sahadan galibiyetle ayrılan Mehmet Hoca, rotasını Salzburg ve Sivasspor maçlarına çevirdi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımda etkisini hissettirmeye başladı. Osmanlıspor maçına kısa bir süre kala takımın başına geçen deneyimli teknik adam, takımının başında 3 günlük bir süreçte bulunmuştu. Özdilek ilk maçından galip ayrılırken, şimdiki rotasını Salzburg ve Sivasspor maçlarına çevirdi. Deneyimli teknik adam takımdaki ilk icraatını da antrenman metotlarını değiştirerek yaptı.

ŞİFO KANUNLARI GELDİ

Osmanlıspor maçına az bir zaman kala Konyaspor’u devralan Mehmet Özdilek, kısa sürede hızlandırılmış bir antrenman programı belirleyerek takımını Osmanlı maçına hazırladı. Özdilek bu karşılaşmadan galip ayrılırken, dün itibariyle kendi antrenman metotlarını uygulamaya koyuldu.

TEMPO YÜKSELDİ

Son haftalarda büyük bir düşüş yaşayan Konyaspor’da, Mehmet Özdilek’in gelmesiyle birlikte antrenmanlar da tempo kazandı. Kan değişimi ile birlikte yeni bir havaya bürünen yeşil-beyazlılar, tamamen Salzburg ve Sivasspor maçına kilitlendi. Oyuncuların antrenmandaki moral ve motivasyonunun üst seviyede olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.