Sigara paketiyle uyuşturucu ticareti

Sigara paketiyle uyuşturucu ticareti
İzmir'de polis ekiplerinin durdurduğu araç içerisinde sigara paketi içerisinde satışa hazır halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir'de polis ekiplerinin durdurduğu araç içerisinde sigara paketi içerisinde satışa hazır halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

SİGARA PAKETİNDE SATIŞA HAZIR

İzmir'in Bayındır ilçesinde Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mithatpaşa Mahallesi Hükümet Önü Caddesi üzerinde bulunan bir aracı sürücüsünün ve içerisindeki kişinin şüpheli hareketler sergilemesi üzerine durdurdu. Kontrol edilen araçta sigara paketi içine konulmuş satışa hazır:

14,68 gram ağırlığında 19 parça metamfetamin ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 4 bin 360 TL ele geçirildi. Hakkında TCK 188 SKM ve TCK 191 SKM suçlarından işlem yapılarak gözaltına alınan araç sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Araçta bulunan diğer şüpheli hakkında ise TCK-191 SKM suçundan işlem yapıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.