Siirt'te Halaylı Horonlu Öğretmenler Günü Kutlaması

Siirt'te Halaylı Horonlu Öğretmenler Günü Kutlaması
Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğretmenlere istedikleri kitapları hediye etti, çiçek verdi- Etkinlikte öğretmenler protokol ile halay çekti, horon oynadı

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü halay ve horon eşliğinde kutlandı.

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker tarafından bir otelde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kaymakam Şeker, öğretmenlere istekte bulundukları ve kendilerince temin edilen kitapları hediye etti, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da çiçek verdi.

Programda öğretmenlerle Belediye Başkanı Özcan halay çekerken, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzioğlu da horon oynadı.

Şeker, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelerek Pervari ilçesi ve köylerinde özveriyle görev yapan öğretmenler için program düzenlediklerini söyledi.

Belediye olarak öğretmenlerin okumak istedikleri kitapların listesini çıkardıklarını dile getiren Şeker, ilçede görev yapan 500 öğretmenin istediği kitapları temin ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kendilerine hediye olarak verdiklerini belirtti.

Kitabın en güzel hediye olduğunu vurgulayan Şeker, öğretmenlere bu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Şeker, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.