Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde, akraba 2 ailenin fertleri arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki Sinan Yıldırım öldü, babası ile kardeşi yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında bir alacak anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan birbirine akraba olan Çiftçi ile Yıldırım ailelerinin fertleri arasında aynı nedenle yeniden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunlar 46 yaşındaki Murat Yıldırım ile oğulları 23 yaşındaki Sinan ve 21 yaşındaki Remzi'ye isabet etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan baba ile 2 oğlu, mahalle sakinlerinin çağırdığı ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Şanlıurfa'ya sevk edilen yaralılardan Sinan Yıldırım doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak ölürken, babası ile kardeşinin tedavisi ise sürüyor.

Olayın ardından mahallede geniş önlem alan polis ekipleri ise yaptığı inceleme ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda kavgaya karıştığı ileri sürülen Çiftçi ailesine mensup bazı kişileri gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.