Silopi'deki terör operasyonu

Silopi'deki terör operasyonu
Şırnak'ın Silopi ilçesinde 5 Nisan'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı, yarından itibaren belirli saatler arasında kaldırılacak

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, PKK'lı teröristlerce zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırının ardından 5 Nisan'da ilan edilen sokağa çıkma yasağının, yarından itibaren belirli saatler arasında kaldırılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Silopi ilçe merkezinde 5 Nisan'da bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Silopi Kaymakamlığı tarafından ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı kararı alındığı hatırlatıldı.

Yarından itibaren 04.30-21.30 saatlerinde sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı bildirilen açıklamada, 21.30-04.30 saatlerinde ise yasağın devam edeceği belirtildi.

Silopi'de 5 Nisan'daki terör saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerince başlatılan müşterek operasyon 22 Nisan'da sona ermişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.