Şimdi galibiyet zamanı

Şimdi galibiyet zamanı
İlk devrenin son maçında bugün Gaziantep’i konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hedef taraftarlarının desteği ile bu maçı kazanıp devreye moralli girmek. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Warrick ise takımla ilk kez sahaya çıkacak

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 15. ve ilk yarının son maçında temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün sahasında Royal Halı Gaziantep’i konuk edecek. Sezona iyi başlamasına rağmen şansızlıklar yaşayan ve düşüşe geçen yeşil-beyazlılar, arka arkaya alınan 5 maçın mağlubiyetini unutturup devreye moralli girmenin hedefinde. Hafta başında pota altını güçlendirmek adına tecrübeli oyuncu Hakim Warrick ile anlaşan temsilcimiz, Troy’un da tamamen iyileşmesi ile birlikte yoğun antrenmanlar gerçekleştirdi. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde bu maç için ayrı bir önlem alan temsilcimiz, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Puan cetvelinde altı galibiyet, sekiz mağlubiyet ile averajla onuncu sırada bulanan Dev Kartallar, yine averajla ve aynı puanla on ikinci sıranın sahibi olan Royal Halı Gaziantep ile mücadele edecek. Bugün saat 16.00’da Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleyi Erşan Kartal, İsmail Aydın, Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek.

KARTAL’IN ETKİLİ SİLAHLARI

Torku Konyaspor Basket’te 14 hafta sonunda sakatlığı nedeniyle son 5 maçta forma giyemeyen yıldız oyuncu Troy De Vries, 22 sayı ortalama ile yeşil-beyazlı ekibin sayı lideri olarak istatistiklerde yer alıyor. Sean Williams, 14 maç sonunda 8.28 ribaund ve 2.28 blok ortalamaları ile bu iki kategoride pota altındaki en etkili silah olurken, Joshua Mayo ise 4.78 asist ortalaması ile mücadele ederek hücum organizasyonlarında takımın en önemli gücü olarak dikkat çekti. Öte yandan Torku Konyaspor’un yeni transferi Hakim Warrick, takım ile ilk kez sahaya çıkacak. Hakim’in Sean Williams ile birlikte pota altındaki uyumu merakla bekleniyor.

TURHAN, “TARAFTAR DESTEĞİ İLE GALİP GELECEĞİZ”

Torku Konyaspor Basketbol Takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, bu kritik mücadele için taraftarlarından destek beklediklerini söyledi. Galip geleceklerine gönülden inandıklarını belirten Turhan, şöyle konuştu: “Bu zorlu maç temposunda ilk devreyi galibiyetle noktalamak istiyoruz. Üst üste alınan mağlubiyetler moral açısından düşürse de bu maçı kazanıp tekrardan çıkışa geçmeyi istiyoruz. İlk yarıda Konya’nın zor bir deplasman olduğunu gösterdiğimize inanıyorum. Bugünkü önemli maçta da taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların desteği ile bu maçı kazanacağız.” (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.