SİNEM KOBAL'IN İSRAİL'LE İLGİLİ YAZISI TEPKİ TOPLADI

SİNEM KOBAL'IN İSRAİL'LE İLGİLİ YAZISI TEPKİ TOPLADI
İsrail 'in bilim ve teknolojideki başarılarını öven bir yazı paylaşan Sinem Kobal, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncu 10 dakika içinde yüzlerce tepki alınca yazıyı kaldırdı. Kobal'ın paylaştığı yazıda şu satırlar dikkat çekti: Şu markalar İsrail malı almayalım diyorsun ya sevgili kardeşim. Heh işte o satırları yazdığın Facebook'un sahibi Mark Zukerberg de bir Yahudi... Hatta o Facebook'a girdiğin bilgisayarının işletim sistemi Windows'un sahibi Bill Gates de Yahudi... Yani protesto ederken de onların ürettikleriyle yapıyoruz eylemi... Acı gerçek. Son 100 yılda 104 Yahudi, hem de bilim dalında Nobel almış. Su uyuyor düşman uyumuyor işte.  Biz hala 'Oruçluyken bizim yeğen ağzıma osurdu, acaba orucum bozulmuş mudur?' diye tartışırken adamlar üretiyor. O yüzden şu protestoculuk oyununu bir kenara bırakıp herkes çocuğunu iyi yetiştirmeye çalışşsın. Belki o zaman 50 yıl sonra falan İsrail'i falan durdurabilecek bir yaptırım gücümüz olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.