Sinem Kobal'ın kaprislerine dayanamamış

Sinem Kobal'ın kaprislerine dayanamamış
İbrahim Çelikkol ile Sinem Kobal neden ayrıldı? Magazin dünyasına bomba gibi düşen ayrılığın sebebi belli oldu. Sinem Kobal'ın kaprislerine dayanamayan İbrahim Çelikkol, hem aşkından hem de Reaksiyon'dan ayrıldı.

Milli futbolcu Arda Turan'dan sonra İbrahim Çelikkol ile aşk yaşamaya başlayan Sinem Kobal'ın 6 aylık ilişkisi de hüsranla sonuçlandı.

HEM AŞKINDAN HEM DİZİSİNDEN AYRILDI

Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol aşkında beklenmedik bir son yaşandı. Kobal'ın kaprislerine dayanamayan ünlü oyuncu, hem aşkından hem de reyting kurbanı Reaksiyon'dan ayrıldı.

BİRBİRİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Birlikteliklerini uzun süre yalanlayan, ardından sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak evlilik yolunda oldukları konuşulan çift, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

BERABER ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİLER

Ancak Kobal ile Çelikkol, Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları silmedi. Star TV'de yayınlanan Reaksiyon dizisinde Oğuz karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol'un diziden de ayrıldığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.