Sinemanın Sultanı Sevenleriyle Bir Araya Geldi

Sinemanın Sultanı Sevenleriyle Bir Araya Geldi
Türkan Şoray, Anneler Günü'ne özel etkinlik için geldiği başkentte hayranlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, başkentte hayranlarıyla bir araya geldi.

Bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde kadın-erkek, genç-yaşlı yüzlerce seveniyle buluşan Şoray, unutulmaz filmlerinin kamera arkasına ilişkin anılarını aktardı.

Hamilelik ve annelik dönemleri anılarını da hayranlarıyla paylaşan Şoray, hamileliğinin büyük bir kısmını geçirdiği Ankara'nın kendisi için özel olduğunu söyledi.

Karşılaştığı yoğun ilgi ve sevgiden memnun olduğunu dile getiren Şoray, etkinliğe yoğun katılımın kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Katılımcıların iltifatlarına teşekkür eden Şoray, "Siz bana kalp gözüyle baktığınız için güzel görüyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Şoray, kızı Yağmur'un kamera arkasında bir kariyer planladığını söyledi.

Şoray'la 1970 ve 1980'li yıllarda tanıştıklarını dile getiren bazı hayranları beraber çektirdikleri fotoğrafları gösterdi. Şoray, hayranlarıyla geçmişte çektirdiği bu fotoğrafları inceledi.

Etkinlikte sosyal medya üzerinden de Türkan Şoray'a soru yöneltildi.

Yapılan çekilişle iki hayranına son sayısının kapağında Türkan Şoray'ın olduğu bir dergi, iki hayranına da alışveriş merkezindeki spor salonunda iki aylık üyelik hediye edildi.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, "Sinemam ve Ben" isimli kitabını da okurları için imzaladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.