SİNYALLER İYİ

SİNYALLER İYİ
Ligin başlamasına sayılı günler kala son hazırlık maçlarını Ankara TSYD Turnuvası’nda oynayan Atiker Konyaspor, karşılaşmalarda zaman zaman basit hatalar yapsa da genelinde iyi bir oyun ortaya koydu.

Temsilcimiz, yeni sezona hazır olduğunun da sinyallerini vermeye başladı.Yeni sezon öncesi son ciddi sınavını TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Demokrasi Futbol Turnuvası’nda veren Atiker Konyaspor, oldukça başarılı bir görüntü ortaya koydu ve yeni sezona hazırım sinyalini verdi. Oturmuş kadrosunun yanı sıra genç oyuncularından da katkı almaya başlayan yeşil-beyazlılar, bu grafiğini sezona yaymayı hedefliyor. Ligin en hazır takımları arasında gösterilen Konyaspor, ufak tefek eksikliklerini de gidererek sezona bomba gibi başlamak istiyor. Bu kampsamda yurtdışı ve yurtiçinde iyi bir hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz, oynadığı hazırlık maçlarıyla da kendini deneme fırsatı yakaladı.

KARTAL OLUMLU SİNYAL VERDİ

Geçtiğimiz perşembe günü başlayan TSYD turnuvasında ilk olarak Karabükspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor, iyi bir oyun sergileyerek mücadeleyi 3-2 kazanmıştı. Bu maçta ideale yakın bir kadro tercihini sahaya süren Aykut Kocaman, oyundan oldukça memnun kalmıştı. Galibiyetin ardından turnuvada finale kalan Konyapspor, Gençlerbirliği ile eşleşti. Önceki gün oynanan final maçına ise tecrübeli teknik adam Kocaman, kadroda rotasyon yapmayı tercih etti. Kaptan Ali Çamdalı, Vukovic ve Rangelov gibi deneyimli isimleri ilk 11’de sahaya sürmeyen Kocaman, alternatif isimleri deneyerek lig öncesi farklı oyun kurgularını da denemiş oldu. 

EN ÇOK BOŞNAKLAR BEĞENİLDİ

Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında Konyaspor’un en çok Boşnak oyuncuları beğenildi. Geçtiğimiz sezondan bu yana takımın önemli parçalarından olan Riad Bajic ile gelecek vaat eden oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra bu sezon renklerine bağladığı genç oyuncu Deni Milosevic, gösterdikleri başarılı performansla büyük beğeni topladı. Özellikle TSYD turnuvasında atılan gollerde ve yapılan asistlerde önemli katkı sağlayan Boşnak futbolcular, yeni sezon öncesi iyi sinyaller verdiler. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.