Sır ölümde yeni gelişme: Cesedin sürüklendiği mesafe ortaya çıktı

Sır ölümde yeni gelişme: Cesedin sürüklendiği mesafe ortaya çıktı
Sakarya'da şehir merkezinden geçen Çark Deresi'nde dün akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Sakarya'da şehir merkezinden geçen Çark Deresi'nde dün akşam vakitlerinde hareketli anlar yaşandı. Vatandaşların görüp ihbar ettiği ve suda kilometrelerce sürüklenen 50 yaşındaki Turan Görgülü'nün cansız halinin çıkarıldığı yerden yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta motosikleti olduğu ortaya çıktı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Görgülü son yolculuğuna uğurlanırken, polis sır ölüme ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Acı olay, dün akşam vakitlerinde şehir merkezinden geçen Çark Deresi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesinde olan bir alışveriş merkezine yakın yerde vatandaşlar suda hareketsiz bir şekilde ilerlemekte olan cansız erkek cesedi ile karşı karşıya geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilen olay üzerine ekipler düğmeye bastı. Bölgeye AFAD, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler, hızla akan Çark Deresi üzerinde ilerleyen cansız bedeni çıkarabilmek adına uzun uğraş verdi. Ceset, görüldüğü yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, suya giren AFAD ekiplerince çıkarıldı.

VÜCUDUNDA DARP VE KESİCİ ALET İZİNE RASTLANILMADI

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yerde, vatandaşların meraklı bakışları içerisinde sudan çıkarılan cesedin 50 yaşındaki Turan Görgülü'ye ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Görgülü'nün cansız bedeni, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde olan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada yapılan otopside Görgülü'nün vücudunda darp ya da kesici alet izine rastlanmadı.

MOTOSİKLETİ YAKLAŞIK 6 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Diğer yandan, yaşanan sır ölüme ilişkin incelemelerini genişleten polis ekiplerinin, Görgülü'nün motosikletini, cansız bedeninin çıkarıldığı yerin yaklaşık 6 kilometre uzaklığında olan Bölge Adliye Mahkemesi mevkiinde bulduğu öğrenildi. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından Turan Görgülü'nün cenazesi ailesine teslim edildi. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Görgülü, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi Kentpark Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.